Благодаря на преговорните екипи, които се споразумяха за кратко време. Винаги съм считал демокрацията за нещо свято, а нейното най-добро дело, са изборите, в които народът си казва думата. Това заяви след поредната доза преговори Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ.
"Водихме се от принципа - България над всичко. Преди няколко дни имаше много голям вододел. Чисто математически, ако не се бяхме разбрали, отивахме на нови избори да се озовем в същата ситуация", добави той.

Когато отчетем и безспорно слабото служебно правителство, още месеци без парламент е дори рисково. Винаги съм считал демокрацията като нещо свято. Върнахме управлението с цел народът да може да се произнесе как и по какъв начин да бъде управляван. Ако не бяхме направили тези компромиси, БСП и „Обединени патриоти“ не могат да направят коалиция, дори и с ВОЛЯ. Никога не са били по-лоши отношенията между САЩ и Русия“, заяви Борисов.

"Влизаме в най-светлите празници. След дни е най-хубавият ни празник, пожелавам на всички да славим Господа, без него нищо не може да се направи. Карайте внимателно, свикнахте да пътувате по хубави магистрали и стотици хиляди заминават за чужбина. Материалът, който подписваме, е добър. Умишлено за структура и за постове не сме говорили, искахме първо да е ясна програмата. От понеделник ще решим кой ще заеме министерските кресла", заяви Борисов.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!