Днес в парламента всички политически сили показахме, че можем да бъдем единни и да има съгласие. Говоря за общата декларация за Македония.
Това каза в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от "БСП за България" Драгомир Стойнев, пише новини.бг. Ясно заявихме, че ще подкрепяме бъдещето правителство в три насоки, но и ясно заявихме, че ще казваме истината. Един милион души ни гласуваха доверие за това. Не е нормално да се построи една магистрала и след един ден тя да пропадне.

Някой трябва да понесе и политическата отговорност за урана във водата в Хасково. Има толкова много недоразумение, но ние ще казваме истината. Управляващите обаче ни отнеха това право, като промениха правилника за работа на парламента. Блиц контрол има много в държави, обяви той. БСП е промяната. Аз се чувствам възрастен в нашата парламентарна група.

Там са само млади хора, които подкрепят Корнелия Нинова. Тя е смела жена и не се плаши от стари политици, които живеят в други времена. Нас не ни притеснява Георги Гергов. Ние искаме да казваме истината и никой няма да ни спре. Новият кабинет показва още от самото начало, че не е стабилен, категоричен беше Стойнев.