„Посланието, което искам да отправя към вас е, че изборите в неделя не са важни само за вас, но са от изключителна важност и за Европа. Едно от най-важните неща в политиката е доверието. Вие като избиратели трябва да имате доверие в политиците”. Това заяви председателят на фракцията на консервативната Европейска народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер в Благоевград.
„Когато говорим за Борисов и Цветанов първото нещо, което можем да кажем това са политици, които държат и спазват обещанията си. Преди 4 години бях отново тук и тогава открихме спортен център в Благоевград. Това беше център построен с европейски пари”, каза Вебер.

„Второто послание е алтернативата за Европейската перспектива и бъдеще на България в Европа. На няколко километра оттук е границата с Гърция, всички вие знаете какво се случва там, където управляват комунистите. Но виждате, че те не спазват обещанията си. Същото ще се случи и тук, ако гласувате за комунисти. Не гласувайте за лъжци”, коментира още Манфред Вебер.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!