Честитих на президента, едно е да имаш програмна декларация, едно е да четеш, а трето и четвърто да се направят. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след клетвата и изчетената декларация на Румен Радев.
Това, което прочете, може до няколко месеца да е факт и да може да го отчетем като свършило. Демокрацията е това - хората избират и тези, когото избират – водят. Към този момент може само да му пожелая успех", каза още той.

Много неща искаме да се случат бързо, а не се случват. Стават бавно, такъв е животът. Надявам се да станат. Днес е тържествен ден идва нов президент. Нека малко се порадваме, посочи още той.

Стига с тези отношения НАТО, Русия. Това са неща, които всеки ще ги прави, защото са добре за државата. Мен ме притесни повече поведението на част от залата, как се реагира на една реплика, защото той е и техен президент. Аз винаги съм подхождал, че съединението прави силата, независимо от диаметралните виждания, които имаме, ще си оправим държавата", посочи още премиерът.

Надяваме се когато и ние победим, така да се съобразяват и с нашата воля. Помните ли как посрещнаха Плевнелиев с плакати. Вчера Прокошпиев каза, че неговото обвинение съвпадало с 10 февруари когато ходиха да бият хората. Преди беше "Власт се дава с кръв а нашето верую е, че "Власт се взима с морал".
 
Параметрите на държавата са максимално добри, след една година ще ги видим как са.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!