Броени часове преди огромната дандания, която се очаква на "Орлов мост" заради концерта-митинг на Слави Трифонов в подкрепа на референдума, на мястото не се вижда почти никой.
Смята се, че шоуменът ще събере около 70 000 души на бул. "Цариградско шосе". Мерките за сигурност са драконовски. По-рано днес старши комисар Младен Маринов от СДВР заяви, че всички полицаи в столицата са мобилизирани, извикани са и техни колеги от провинцията. Освен на "Орлов мост" ще има униформени и на други възлови места в столицата.

От камерите, разположени из София, се вижда ясно, че в момента все още текат приготовления за зрелището, което ще започне точно в 19:00. Все още няма хора, които да се мъчат да заемат по-предни места, за да имат хубава видимост към сцената. По булеварда вървят единствено униформени в жълти жилетки и хора от фирмата на Дъгия "Седем осми".

Довечера се очаква освен униформените служители да има и цивилни полицаи. От столична община също са осигурили доброволци, които да се грижат за нормалното протичане на мероприятието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!