Вдовица и майка на едно детенце се свърза с БЛИЦ, за да разкаже как е била измамена от мъж, с когото се свързала, след като прочела неговата обява за запознанства.
"Той се представи така: "45 години, 95 кг, 188 см, д-р Георги Георгиев, работел в Спешна помощ, само нощна смяна", разказва пред БЛИЦ Венелина. Когато се чули по телефона, тя решила, че наистина може би е срещнала точния мъж.
 
"Аз съм самотна майка и си търся съпруг, който да ме приеме с детето, да не злоупотребява с алкохола, да си имаме доверие.
Този господин беше много сериозен в началото, каза - аз съм човекът за вас, но не дойде на срещата, звъня му , почна да ми крещи, каза - ти си проститутка, не искам да те видя! Оказа се, че той е лъгал за всичко. Свързах се със секретарката със Спешна помощ, обяснявайки за него, но тя ми отговори, че при тях не работи такъв човек.
 
Искам да предпазя всички млади майки, ако попаднат на такъв човек, да не му вярват. Лъже, че е лекар", разказва Венелина.
 
БЛИЦ опита да се свърже и с мъжа, за когото разказва тя. Този път той се представи като служител на психиатрията.
 
"Тази жена има психични отклонения и никога не съм се занимавал с нея. Беше ми достатъчен само един поглед. Да, пускам обяви за запознанства, но не мисля, че има нещо лошо с това", бе неговият коментар.