Тази вечер във "ВИП брадър" зрителите ще определят кои двама Съквартиранти да напуснат шоуто само две седмици преди големия финал. Тази седмица звездите номинираха Миглена, Емануела, Ути, Торнев, Роро и Борислав, но още в понеделник зрителите избраха да спасят Миглена и Емануела и по този начин довечера ще проследим първите изцяло мъжки елиминации в юбилейния сезон на шоуто.
След категоричния отказ на Христо да участва в традиционната мисия „Сериал”, Съквартирантите претърпяха невиждани санкции. Новите условия за живот в Къщата изнервиха всички до краен предел и много бързо от всеобщ любимец, Ицо се превърна в най-одумвания Съквартирант, а останалите звезди се самоопределиха като „жертви на заложническа криза”. Въпреки категоричното решение на Живков, отчаяните Съквартиранти няма да спрат с молбите към него, а постоянните му откази само ще обтегнат отношенията им още повече.
 
Биг брадър както винаги ще прояви милосърдие и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата. Той ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат. Къщата ще се разтресе от кръшни танци, но малко по-късно доброто настроение отново ще отстъпи място на скандалите. Какъв ще бъде изходът от мисията и кое е нещото, което най-много липсва на звездите след тежките санкции, ще разберем тази вечер.