След като преди дни бяха ограбени три магазина за дрехи и вестникарска будка, жертва на посегателство стана и парфюмерия в центъра. Обирджиите са отключили вратата в сряда сутринта. Тъй като не са открили пари в касата, те са взели огромно количество парфюми, съобщава "Марица" от свои източници. Обраните парфюми до един са маркови, цената на най-евтиния е 50 лева.
Полицията работи както по този случай, така и по предишните четири. Колегите от "Криминална полиция" разследват, по всяка вероятност става въпрос за вандалски прояви на младежи, коментира Мирослав Стоянов, пресаташе на управлението в Пазарджик.

Както "Пазарджишка Марица" писа, при предишните случаи бяха откраднати дрехи, а от павилиона за вестници - оборотни 40 лв. 
Всички търговски обекти, станали обект на посегателство, нямат аларма, а се пазят от охранители, стана ясно тогава. Проблемът е, че един човек отговаря за няколко улици и когато е на една, другите две са без надзор и крадците могат да вилнеят там необезпокоявани, оплакаха се хората.