Семейство предлага награда от 1000 лева за този, който им намери откраднатия автомобил. Автомобилът обаче е стар и струва 5000 лева, съобщава Нова телевизия. Автомобилът изчезнал в понеделник рано сутринта от паркинга пред дома им.
По случая вече тече разследване, ще бъдат прегледани и кадрите от камерите на улицата. 

"Две момченца с комби автомобил паркираха така, че да се скрие видимостта. После отпрашиха с двата автомобила в неизвестна посока”, разказва жената, потърпевша от случилото се, а мъжът допълва, че не може да си закара детето на училище и нищо не може да направи.

По думите на потърпевшите от полицията са им казали, че тези случаи са почти неразкриваеми.
„Те ме пращат по Драгичево, по Перник, за да си търся колата. Трябва да взема кола на заем от вас, за да си търся колата”, вайка се мъжът. Семейството е твърдо решено да си открие автомобилът.

„Аз предлагам награда от 1000 лева, за нещо, което ми принадлежи. В случай, че не ми бъде върнат цял или на части, тази награда ще отиде за информация. Ще бъде дарена на този, който ми каже кой е откраднал автомобилът. Ако тези 1000 лева не стигнат, ще прибавя още 1000 лева, накрая ще стигна и до частен детектив. Ще взема неговия автомобил”, заканва се жената.