Зверска катастрофа стана в Кърджали в нощта срещу петък. Движещ се с бясна скорост лек автомобил "Опел" се удари в дърво. Водачът е транспортиран в безсъзнание в болницата. Състоянието му е много тежко. На мястото на инцидента има полиция и екип на Пожарна безопасност и защита на населението.
"Едно момче от охранителна фирма, Никола му казваха, и полицаи едвам измъкнаха шофьора от смачканата кола. От силния удар до кръста бе излязъл навън, но краката му бяха заклещени. Охранителят му говореше, за да не заспи. Измиха му лицето. Правеха всичко възможно да го държат в съзнание. Ако оживее, това ще е благодарение на охранителя Никола Стоев и полицаите", разказа пред 24rodopi.com очевидец на случващото се на булевард "Беломорски", недалеч от бензиностанция ОМВ и Ардинския мост.

Според него, линейката е закъсняла много. Много дълго продължил и разговорът с дежурния в Център 112, който не 



можел да се ориентира къде точно се е случил инцидентът.

"Нима операторът в Център 112, който е базиран в Кърджали,  не знае къде се намира ОМВ и булевард "Беломорски", коментира очевидецът.
В този участък - булевард "Беломорски" и продължението му след моста улица "Първи май", които са част от пътя за "Маказа", в последните две години станаха много тежки пътни инциденти. Заради жертвите, водачите наричат отсечката  "булеварда на смъртта".