Тръмп опъва Мис Мексико в Овалния кабинет, Тръмп палува с полуголи миски в Белия дом и Тръмп пипа американка за вагината са част от най-пиперливите снимки от новата фотосесия на скандалджийката Алисън Джаксън. Противоречивата британска фотографка, която обича да се гаври с известните политици и кралски особи, прави снимките с двойник на кандидата на републиканците, пише "България днес".
В продължение на месеци тя търси идеалния кандидат за ролята, който с малко грим и перука прилича на известния милиардер. Спира се на 66-годишен мъж от Чикаго.



Късметлията трябва да позира с 12 красавици по бански на различни места в центъра на Ню Йорк. За различните снимачни площадки веселата компания начело с "президента" се вози в бентли кабрио. Ролята на двойничка е пред тълпата да се прави на шут и да бара моделките по всички части на тялото им. На заден фон мацките държат плакати с обидни думи към жените, които богаташът обича да плямпа за нежния пол. 



За да бъде пълна картината, Алисън създава декор, който пресъздава Овалния кабинет. Там Доналд е още по-палав и направо опитва различни пози с красавиците, които нямат нищо против да бъдат сексробини на най-могъщия мъж на планетата.