Грациозна балерина е щерката на Азис - Рая. Русокосата хубавица жъне успехи в една от най-добрите столични школи, пише в. "България Днес".
Девойката тренира всеки ден и балетът е неизменна част от ежедневието й. Райчето сама се е насочила към класическите танци, след като преди години е тренирала и други видове сценични изкуства, издават запознати.

Дъщерята на фолкпевеца вече мечтае да стане примабалерина, когато порасне. Въпреки че в цялата рода на Азис има само музиканти, девойката не проявява интерес към музиката, а към танците.

Рая е в балетната школа на голямата българска балерина Красимира Колдамова. Балетното студио съществува вече от 20 години и през него са минали стотици деца, като продължават обучението си в Националното училище за танцово изкуство и стават професионални балетни танцьори. Именно към това се е насочила и 8-годишната девойка, която страстно мечтае да се занимава с балет цял живот.

Рая учи в елитно столично школо, за което Азис плаща колосални суми. Въпреки че е дете на една от най-големите ни звезди, момичето се старае и учителките й издават, че е една от отличничките.
 
Колаж: в. България днес