Най-известният готвач у нас – Ути Бъчваров побесня напълно в Къщата на „ВИП Брадър”. Нервите му не издържаха, след като Къщата остана без мека мебел. Причина за това се оказа Емануела. Тя запали цигара, въпреки че Големия брат изрично им нареди всички тютюневи изделия да бъдат дадени в изповедалнята.
Преди обаче тя да направи това дръзко дело тя каза на съквартирантите, че ще си запали и никои не може да я спре, защото „тя е по-специална от тях и може да си го позволи, а те са смотани”.

Нервите на готвача обаче не издържаха! „Искам да сезирам Големия брат за обида, за просташко и нагло държание. Жестока обида, която ми нанесе като ни нарече „смотани”, заяви Ути.

„Искам и да питам Големия брат има ли уговорка с твоя продуцент ти да си с по-специални привилегии. Държиш се все едно си майката светица, страдалка в тази къща”, заяви Бъчваров.

От своя страна Емануела го нападна на лична основа: „Скачаш срещу мен. Злобееш – затова си сам и затова нямаш жена”.

„Ей, мърло, кукла на конци, не ми говори така. Ще ми викаш смотаняк и бе – не си ми на годините и образованието. Няма да ми повишаваш тон”, изригна и Вальо Михов.

„Емануела му каза, че ще вика, след като той си позволява да я пипа. „Ей, 1000, мъже да те пипали. Аз няма да съм 1001!”, скастри я Михов.