Ася Капчикова май е излязла инкогнито от „Фермата”. Плеймейтката напоследък е толкова активна в социалните мрежи, че поставя под съмнение пребиваването си в риалитито. По-подозрителните смятат, че тя отдавна не е в шоуто, само че продукцията все още пази излизането й в тайна, пише hotarena.net.
Че бившата Крисковица вече не е част от „Фермата”, свидетелстват нейните постове на страницата й във Фейсбук и десетките снимки, които пуска в Инстаграм. Доскоро профилите й се поддържаха от администратор, като самата Ася нямаше нито един собствен пост там. Сега обаче тя отново е на линия, без да си прави труда да крие, че вече има достъп до компютър и интернет – нещо, което в риалитито е немислимо. 

На моменти тя дори влиза в диалог с администратора, който продължава да работи по профилите й в социалните мрежи. На едната от новопубликуваните снимки например Ася позира с друга дама. Администраторът е коментирал: „Истинският човек винаги подкрепя в точния момент, ето, тя е до мен!”. Към този коментар се включва и самата Ася, уточнявайки точно кой се има предвид под определението „истински човек”. 

Това ясно дава да се разбере, че плеймейтката вече не е във „Фермата”, благодарение на което с пълна сила се е отдала на сърфиране в мрежата.

Допълнително доказателство, че е „на свобода”, са снимките, които пуска. На тях с просто око се вижда разликата във външността на блондинката. Лицето й е видимо окръглено като на месечина по пълнолуние. Ръцете й пък изглеждат двойни. Този вид тя придоби покрай софрите в селския двор. На влизане в риалитито беше слаба и скулеста, но много бързо заглади косъма, спирайки ежедневните си тренировки. 

И ако тези „улики” не са достатъчни, то чисто новата татуировка, която Мис Плеймейт 2016 си е направила, не оставя никакво поле за съмнение, че Ася Капчикова вече не е фермерка. Дясната й ръка е нашарена с огромен татус, какъвто липсваше, когато влезе в шоуто на Иван и Андрей.