Жестока трагедия покоси Бисер Миланов. Най-близкият му приятел почина при катастрофа. Инцидентът е станал на бензиностанция край Ябланица, където колата на Лъчезар Костов е била отнесена от друг автомобил. Пострадалият е починал по-късно на път за болницата.
От пресцентъра на МВР потвърдиха пред БЛИЦ за такъв инцидент. Вчера в 18:35 часа е постъпил сигнал, че 61-годишен мъж от Силистра е загинал, след като колата му "Тойота" е била ударена от ляво от "Мерцедес", управляван от 54-годишен мъж. 

"Най-големият ми приятел. Весел, усмихнат. Много хора го обичаха". Това каза през сълзи Бисер Миланов пред БЛИЦ. 

"Съдбата отне живота на най-големия ми приятел. Най-хубавите спомени в живота са ми с него. Приятелството ни продължи близо 30 години. Не познавах по отворен, контактен и весел човек. Много общи приятели ми звъннаха и всички плачеха. Като гледам тази снимка, винаги ще си спомням как на изписването на сина ми, дойде от Силистра в родилния дом Русе и фотаджията му каза " Честито внуче!", а той си свали очилата, погледна го и му каза "ти май рано рано ще я объркаш с тези фотоапарати " и се усмихна, до ден днешен винаги се смеехме на това.  А тази снимка е последната, която съм му правил. Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат, но ти винаги ще останеш в сърцата ни. Сбогом, Лъки!", добави още Миланов.