Мускулести цветнокожи мъжаги хванаха натясно родната силиконка Габриела Попова. Носителката на титлата „Мис Силикон“ се порадва на вниманието на екзотичните младежи, които с видимо удоволствие потопиха в кален басейн блондинката. По всичко личи, че Габриела си пада по мургави момчета и расата за нея няма значение, пише в. България днес.
Фотоси на Габи, с които тя сама се похвали, показват девойката в предизвикателни пози, намазана с кал и в интересна компания. Попова е център на вниманието и се чувства обгрижвана и желана.

Силиконката в момента е в Колумбия, където ще участва с над 30 други мацки от цял свят в конкурс за красота. Категорията, в която нашенката се състезава, е „Мис“ и само за дни вече е започнала да отвява конкуренцията. За представянето си Попова замина с българска народна носия, официален тоалет и бански костюм, който почти не сваля по време на престоя си там.

"Днес журито ми съобщи, че ще нося не просто лентата на България, а ще имам и възможността да представлявам останалите държави от Балканите. Не мога да ви опиша колко съм щастлива", развълнувана е едрогърдата хубавица.

Пред свои познати блондинката се похвалила, че е силно привлечена от живота в Колумбия и ако може, никога няма да се завърне отново в родината. Злобарите в светските среди започнаха веднага да шушукат, че някой негро може да е оплел в мрежите си Мис Силикон и това да е причината на Габи така да не й се прибира у нас.