Световният шампион по бойно самбо и ММА - Благой Иванов-Багата, който преди години стана известен с любовните си афери с двете Златки, стана татко. Любина, жената на шампиона, го дари със син миналата вечер, пише "Телеграф".
Любина е родила в Лас Вегас в една от най-елитните болници там. Името на момченцето е Александър. Младото семейство вече беше поздравено от близките и съотборниците на Благой, както и от много от съперниците му, които той е побеждавал в дългогодишната си кариера. По данни на техни близки и майката, и бебето се чувстват отлично и е въпрос на дни татко Благой да си ги прибера вкъщи. Тъй като от доста време Иванов и Любина са отвъд Океана, за грижите на малкия Сашко ще им помага професионална детегледачка, но бабите са обещали да посетят внука си при първа възможност.

Бившата на здравеняка - Черната Златка, също стана майка преди дни. Плеймейтката роди момче, което кръсти на половинката си Миро. В момента Благой и Златка са в прекрасни отношения и дори той е бил един от първите, които са й честитили рожбата, разкриват запознати. От своя страна плеймейтката също е върнала жеста и дори къде на шега, къде на истина, му е казала, че сега с Любина ще обменят опит за памперси и бебешки храни, Багата криеше до последно радостната вест, тъй като отдавна оттегли личния си живот от родните светски среди