Луната е в знак Дева и е в квадрат със Сатурн. Този напрегнат аспект е една от причините днес да сте по-внимателни. Концентрирайте се, за да може да изпълните задачите, които са ви поставени.
„Времето е подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целият стомашно-чревен тракт без правото черво. 26-ят лунен ден е пряко свързан с измененията в ценностната система на човека, когато той се вижда отстрани. Вътрешната му трансформация може да доведе до сериозно недоволство у другите. Няма да е зле, ако в този ден се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели“, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати. Необходимо е трезво да оцените действителността и стремежа към познание, да избягвате излишен разход на енергия и да го посветите на почивка. Желателно е да не се занимавате с финанси, тъй като има риск да загубите парите си“, предупреждава астрологът..

„Приемайте всичко случващо се по-философски. Не е желателно да се яде месо, както и плодове с кръгла форма. Може обаче да си хапнете риба и цитрусови плодове. Общуването сега не носи никаква полза. Възможно е на по-чувствителните хора да им стане мъчно през днешния ден“, добавя Ивелина Пенчева.

Източник: Флагман бг