Лъскавите списания ни карат да вярваме, че звездите имат просто идеални фигури и изглеждат страхотни при всякакви обстоятелства. Но дали е така наистина? Всъщност знаменитостите също са хора, затова и те имат своите малки недостатъци. Просто е необходими да знаем как да ги скрием, а в добавка и да подчертаем нашите прелести.
Редакцията на „Офигенно” разкри малките хитрости, които помагат на известните да изглеждат зашеметяващо.
 
Дженифър Лопес
С коя част на тялото си е известна Лопес? Правилно, със своето идеално дупе. Но оказва се, че безупречните форми не са заслуга само на добрите гени, но и на труда на самата певица. А за да подчерта красивата форма на своята пета точка, Джей Ло прибягва до помощта на стягащи гащички.
 

Всъщност, този аксесоар се притичва на помощ и на доста други холивудски звезди. Да използват коригиращото беля са забелязани също Ева Лонгория...

Рийз Уидърспун...



... и Ким Кардашиян 


Кайли Дженър 

Сестрата на Ким Кардашиян разказа тайната на своята идеална фигура. Въпреки това, че момичето е само на 18 години, то вече използва стягащ корсет. При това, по признанията на самата Кайли, тя го носи почти постоянно. Дженър казва, че корсетът не само прави фигурата стройна, но и помага за тонуса на коремните мускули.  

Алена Водонаева 

С петата точка се оправихме, сега преминаваме към тайните, които помагат за бюста. За да се повдигнат гърдите в случаите, когато не може да се използва сутиен, е необходимо да се прибегне до текстилна лепяща лента. Този метод стана световно известен благодарение на Ким Кардашиян, а до него прибягва и
Алена Водонаева.



Бионсе 
Повдигнахме гърдите, а какво да направи, за да не изскочи тя без да иска от деколтето? За това е необходимо внимателно то да бъде залепено с двустранно тиксо. Така, певицата Бионсе бе спипана от папараци, че използва лепящата лента в областта на деколтето. 

 



Ема Уотсън  

Двустранното тиксо се притича на помощ не само в областта на деколтето. Ема Уотсън го използва, за да задържи ефирната си винтидж рокля на тялото си и да не се измъкне през голямата ѝ цепка на гърба. 


Така, че, ако не сте доволни от своето тяло, не се отчайвайте. Взимайте пример от знаменитостите и се възползвайте от техните хитрости. 

Превод и редакция: БЛИЦ