Едно малко движение с езика, трепване на бедрата или съблазнителния начин, по който премята косата си - има нещо в този тип жени, владетелките на спалнята, което кара мъжете да полудява. Връзката със сексуално разкрепостена, извратени жена, обаче, не е толкова лесно и просто. Ето 14 брутални истини, ако сте влюбени в сексуално разкерпостена жена. Оказа върху все още?

1. Ще бъде трудно да опитате нещо ново в спалнята с нея. Добре ще е да развихрите въображението си истински и да измислите нещо ново, защото в противен случай рискувате да я отегчите до смърт.

2. Тя най-вероятно ще се опита да пъхне пръста си някъде, където мъжът смята, че не му е мястото.

3. Само защото е сексуално разкрепостена, не означава, че няма да уважи вашите граници.

4. извратена жена и моногамен мъж не означава непременно странна двойка. Само защото тя е изобретателна в леглото не означава, че не иска да го прави винаги и само с един мъж

5. Бъдете готови да се учите. Много. Любопитният й ум (и тяло) ще ви отведат далече. 

6. Тя е откровена и винаги си казва какво й харесва в секса и какво не.

7. Сексуално разкрепостената жена има множество секс играчки. Уважавайте арсенала й.

8. Тя най-вероятно ще има по-високо либидо от мъжа.

9. Уважавайте тялото й и я обичайте такава, каквато е. Тя е уверена и няма място за съмнение или несигурност между чаршафите.

10. Много извратени жени обичат да доминират и да поемат рискове. Дори да излезете извън зоната си на комфорт, със сигурност няма да съжалявате.

11. Независимо от това как тя определя себе си - като хомо, хетеро или пансексуална, ако тя иска да бъде само с вас, ще бъде. Затова сексуалната й ориентация изобщо не бива да ви притеснява.

12. Ако й предлагате идеи за нови пози, играчки, места или стимулатори, тя винаги ще го намира за добра идея. В замяна на това, тя ще ви се отдава до безкрай.

13. Комуникацията е ключът в и извън спалнята. Говорете си.

14. Само защото е сексуално разкрепостена, не означава, че тя няма своите интереси извън спалнята.

15. Тя говори съвсем свободно на всякакви сексуални теми, които другите считат за смущаващи и имат задръжки. Тя не намира езика си за вулгарен, за нея това е нещо съвсем естествено.

Източник: ladyzone.bg