Жертва на нагли разбойници стана актрисата Деси Бакърджиева преди две вечери. Звездата от "Откраднат живот" осъмна с разбита кола и ограбена от неизвестен към момента извършител. За зловещия инцидент Деси разкри първа в социалната мрежа, публикувайки снимки на потрошеното си возило.
Часове след престъпното деяние актрисата сподели, че все още е разстроена от случилото се и очаква резултати от разследването, което в момента се води.

"Със сигурност е било насочено специално към мен. Паркирам винаги колата си в този район, наблизо и живея. Всички знаят коя е моята кола. Не знам с какво съм ги провокирала. Може някой да ме е следил, да е видял, че нещо нося. Може и да е съвсем случаен грабеж", споделя Бакърджиева пред в. България днес, изключвайки варианта колата й да е избрана на случаен принцип.

"Безкрайно ми е неприятно, че се случи точно в деня, в който имах толкова много ангажименти. Не успях да си свърша работата, цял ден се занимавах с бюрократщина", допълва още разстроената актриса.

Колата на блондинката вече е ремонтирана и отново е в движение. Деси е категорична, че не иска да споделя подробности за това, което е взето от возилото й, но е било ценно и е станало причина джебчиите да се насочат именно към нейната кола.

"Най-важното е, че съм здрава. И това, че много хора ме подкрепиха. Не искам да се връщам повече назад. Щастлива съм, че съм добре, но явно, че битовата престъпност е ежедневие в България и не можем да се справим с нея", твърди актрисата.

Близо до мястото, където е разбита колата на Бакърджиева, има камери. В момента се води следствие и записите ще бъдат прегледани.

"Надявам се извършителят да бъде намерен, защото смятам, че за всяко подобно злодеяние трябва да има съответното наказание!", категорична е Деси, която въпреки преживения шок се върна към работата си по снимките на "Откраднат живот".