Съдбоносен обрат при Жана Бергендорф след излизането й от къщата на "ВИП брадър" е на път да преобърне живота й завинаги. Талантливата певица буквално и преносно е изоставена от всички свои близки заради лъжите и глупостите, които наговори в шоуто по техен адрес, пише в. България днес.
Майка, сестра и все още законен съпруг са изключително огорчени и наранени от думите, които певицата изговори за тях в предаването. Нещо повече, очевидно проблемът й с взимането на дрога е много по-сериозен, отколкото са предполагали. Жана е в немилост, но не дръзва нито да се извини на семейството си, нито да се поправи, издават запознати.

Познати на певицата твърдят, че в момента тя е по-близка от всякога с биологичния си баща Марио Чолаков, който Жана не е виждала в продължение на 30 години. Запознава се с него съвсем наскоро, когато майка й Анета и сестра й Ади го намират във фейсбук.

През целия този дълъг период таткото Марио не се е грижил за нея и никога не е изявил желание да потърси дъщеря си. Тя е отгледана от майка си Анета Караиванова, която работи като таксиметров шофьор. В миналото Анета забременява от Марио, но двамата веднага се разделят. Тя решава да задържи детето и сама успява да го отгледа. Чолаков поема в друга посока и следите му се губят с течение на времето. Така допреди две години, когато Жана и бащата се срещат.

"От първото си виждане с Чолаков тя го приема и му прощава дългото отсъствие. Днес Бергендорф прекарва дните основно с него и двамата си полубратя, които Марио има от друг брак", издават запознати. Чолаков живее и работи дълги години в чужбина, но сега се е прибрал в София, където се намират и другите му две деца.

Обидени от бруталните клевети са Ади и Анета, сестрата и майката на Жана. Във "ВИП брадър" изпълнителката на "Самурай" хвърли бомбата, че е малтретирана от всевъзможни любовници на родителката си, както и че е прекарала няколко години от живота си в сиропиталище. Близки до семейството и съученици на Жана категорично отхвърлиха тези обвинения и ги определиха като плод на богатото й въображение. Не само че е посещавала училище за този период, за който твърди, че е била в дом - нещо повече, червенокоската винаги се е радвала на внимание, обич и грижа от страна на майка си Анета.

Майка й изобщо не пожела да даде своето становище по житейския казус, нито да дава изявления.

Засегнат до краен предел от скандалното поведение на певицата е и датчанинът Стефан Бергендорф, от когото Жана има син на име Леон. Мъжът е прощавал стотици пъти прегрешенията на певицата, но лимитът му вече е достигнат. Той от година-две живее в столицата, където отглежда детето Леон. Бил твърдо решен обаче повече да не търпи изцепките на изпълнителката и скоро да се прибере в родината си. Дали ще предяви претенции за родителските права над момченцето все още не е ясно. Негови застъпници смятат, че няма да му е трудно да докаже пред закона, че Жана не се справя добре с майчинските си задължения след серия сблъсъци с органите на реда и арести в столичното Първо районно.