Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов провежда десетки предизборни обиколки в цялата страна. По време на визитата му в Елхово, той се спря при млада фризьорка, която се оказа симпатизантка на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева - Пламен Манушев.
"Докато агитирах гражданите по центъра на града влязох и в един фризьорски салон, за да проведа информационна кампания за качествата на кандидатите на ГЕРБ и за номера на Цецка Цачева и Пламен Манушев в интегралната бюлетина. В напрегнатия график успях да съчетая полезното с приятното", написа Цветанов в социалните мрежи, след като стана от бръснарския стол.
 

"За мен беше удоволствие да чуя, че Веселина ще гласува с номер 17 за двойката Цачева-Манушев. Веселина каза, че за нея ще бъде чест да участва в избирането на Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя сподели още, че е учила и живяла в София, но след като е видяла, че Елхово се променя и обновява, е решила да се върне в родното си място", допълни дясната ръка на Борисов.