Богатата наследница на фамилия Шарлопови – Ева, след години самота откри мъжа на живота си и вече мечтае за деца, пише списание LOVE style. Връзката й месеци наред се пазеше в тайна, за да не я „урочасат”, но сега специално за изданието дъщерята на известния бизнесмен разкри, че избраникът й се казва Стефан точно като баща й.
Той работи за един от мобилните ни оператори и изглежда като Аполон. Тя пък само на 24 години става изпълнителен директор на всичките хотели на татко си и се качва в последен модел бял „Мерцедес”. Дълго време  Ева не може да си намери гадже, което да й пасва. В един момент даже си мисли, че някой й е направил магия. Ева е заобиколена от „златотърсачи” – нещо естествено за момиче с нейната усмивка и с баща, който има инвестиции от 220 милиона евро.

„Ако си жена с пари, просто си „чао”, отвсякъде си „чао”. На мъжа действа много стряскащо това, че баща ти е богат. Ако евентуално не се уплаши много, че си дете на някой баровец, идва контролният въпрос: „Ти с какво се занимаваш?” И тогава като го удариш с „изпълнителен директор на холдинг”, окончателно припада!”, обяснява Ева пред LOVE style.  

Краят на кошмара настъпва за нея преди година след една бурна изява на баща й Стефан Шарлопов при Сашо Диков по Нова телевизия. Ева забелязва, че един симпатяга лайква постовете й във Фейсбук. Така двамата си пишат няколко месеца по фейса. За пръв път излизат не кога да е, а в Деня на влюбените, 14 февруари тази зима. От тогава той обича да я води на разходки из планини и манастири, харесва котките й - расови „Девон рекс” всяка за по 1500 евро, които са настанени в отделна стая с котешки мебели и огромна плазма, по която тече „Animal planet”. Прибира се рано и най-вече – толкова обича самата нея, че вече иска семейство.

„Не съм склонна на брак, но живеем заедно. Много ми е хубаво и спокойно! Той е толкова добър! А това за мен е най-важното. Аз друго не искам – една къщичка и доброта!”, споделя още Ева.