Легендата за размера на питона, който чалга динозавърът Константин крие в гащите си, оживя на едно от последните му участия, пише Хот Арена. Коцето накара фенките си да се потят и да не отлепят поглед от набъбналия му пакет. Както се вижда на снимката в галерията, дънките на звездата са се издули от събудилия се звяр. Какво е предизвикало това размърдване можем само да гадаем. Не е изключено видът на апетитна дамска хапка от публиката да го е ударил право в слабините. Но фактът си е факт. Звярът не спи!
Вечният купонджия многократно се е хвалил, че за да поддържа доброто си настроение по време на участия, подгрява с бутилка уиски. Огнената вода явно пали кръвта на певеца и буди нагона му. 

Изпълнителят на култовото парче  „Питона в гаража“, не за първи път радва почитателките си с размера на мъжкото си достойнство. Преди време в нета изтече снимка, на която Коцето е дибидюс гол. Няколко дни след появата на кадъра, той каза, че това е монтаж. „Честно да ви кажа, мисля, че моят пенис е малко по-голям. Няма как обаче това да се разбере, тъй като не смятам да си правя голи снимки“, обясни певецът.