Заради заснемане на филм се ограничава движението в участък от път Е-79 между селата Дяково и Делян, съобщиха от Областното пътно управление. Временната организация на движението ще продължи до 28 октомври и важи за часовете от 07.00 часа до 19.00 часа.
През тъмната част от денонощието участъкът ще бъде свободен за преминаване. През светлата част от денонощието трафикът ще се отклонява по автомагистрала „Струма”.

Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация и указанията на служителите на „Пътна полиция“.

Продължава ремонтът на пътя Рила – Рилски манастир. По протежението на целия пътен участък водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание. Срокът за дейностите е до 30 октомври.

В участък от пътя Бобов дол – Жедна движението се извършва само в едната лента заради активизирало се свлачище. Участъкът, който е при километър 14 от пътя, е сигнализиран с необходимата знакова маркировка. Временната организация на движение е в сила до 31 октомври.Нормално е движението по пътя за ГКПП – Гюешево, преминаването през българо-македонската граница става без затруднения.