Американецъг Кхалил Рафити бил изпаднал наркоман и престъпник, който дори лежал в затвора. За 13 години обаче успял да постигне нещо невероятно. Превърнал се в бизнесмен, който успял да спечели милиони долари. Как е успял?!
Преди 13 години Кхалил бил пълна развалина. Накрая свършил на улицата. Нямал къде да живее и се друсал с хероин. По това време тежал едва 50 кг. Дори едвам не загинал, когато през 2001 г. се предозирал. Оцелял единствено благодарение на бързата реакция на лекарите.
 
Това обаче не било всичко. Малко след това попаднал в затвора и вече бил наистина на дъното. Тогава решил, че трябва да промени живота си.
 
Когато излиза от затвора Кхалил спира наркотиците и отваря център за наркомани, където се опитва да помогне на други като него. Започва да изповядва здравословен начин на живот и измисля серия от коктейли за възстановяване. Рекламира ги като коктейли, които не само освежават, но и подсилват организма на пациенти, претърпели наркотична зависимост.
 


Така се случва обаче, че не само наркоманите харесват коктейлите му, но и много други хора. Скоро в центъра му започват да идват хора от Малибу, които искат също да опитат от здравословните специалитети. Така Рафити решава да основе своя компания, която за пет години се разширява в цяла Америка.
 
Днес той е милионер, а историята му вдъхновява десетки, които искат да скъсат с дрогата и да се върнат към нормалния начин на живот.
 


В компанията на Кхалил Рафити работят основно хора, които преди са били наркомани и се опитват да променят живота си.