След като безскрупулно години наред изпълняваше вечните хитове на Лили Иванова, сега Гло започна да краде парчетата на сръбската звезда Цеца Величкович, пише в. България днес.
Чалгарката, която в последно време съвсем се изгуби от звездния хоризонт, и творчеството й стремглаво върви надолу, трупа хонорари на чужд гръб. Глория реши да изплува отново, изпълнявайки чуждо творчество. Видеоклипове в мрежата доказват, че фолкаджийката пее песните на сръбската си колежка в столичните чалга клубове и частни партита, на които е гост.

Певицата, която не е дала лев на колежките си, за да изпълнява песните им, нито е получила разрешение за това, нагло гази закона, заради което може да бъде осъдена за крупна сума.

В началото на кариерата си Глория изгря именно с чужди песни. Изпълнявайки парчета на сръбската легенда Лепа Брена, певицата бе забелязана и звездата й изгря.

Цеца съвсем не е единствената звезда, която е ограбвана почти всяка вечер. Гло не спира да вие глас с песните на естрадната прима Лили Иванова, без да поиска позволение за това.

Още преди година Лили надигна вой до небесата и бе категорична, че ще заведе иск срещу фолкпевицата за 100 000 лева. Въпреки че тогава на Глория й се размина, чалга дивата не си взе поука и до днес продължава на краде чуждото творчество.