Калин Терзийски отново надигна бутилката и без свян разкри голямата си драма пред цяла България. След края на купона, който си организираха всички фермери в селското риалити на bTV, писателят си намери другар по чашка, пред който реши да проговори за нелекия си живот.
„Не съм щастлив човек. Дъщеря ми е в Германия”, каза фъфлейки скандалният писател. После обаче призна, че е щастлив, защото е жив. „ Бях умрял поне 5-6 пъти. Умирал съм много пъти. Тъжен съм и съм сам, защото разбих живота си. Разделих се с хубавата и прекрасна жена, с която живях толкова много години заради една много красива...”, каза Калин, но бе прекъснат тактично от събеседника си, за да не се излага повече и да казва неща, за които по-късно ще съжалява. 


 
Вероятно Терзийски говореше за единствената истинска жeнa в живoтa cи – дългoгoдишнaтa мy пoлoвинĸa Ивaнa Гeнoвa.

„Елен Колева беше причината да започна пак да пия. Живях с може би най-прекрасната жена 15 години, но се случи така, че на стари години се влюбих в една млада актриса. Опитвах се да слагам някаква граница, но когато не е възможно – не е възможно”, призна по-късно пред другите фермери с насълзени очи писателят.


 
От думите му стана ясно още, че все пак има шанс за него и бившата му любов. След края на участието му във „Фермата”, двамата щели да  полудуват както едно време зад граница.