След кардио тренировки славната водеща на „Сигнално жълто“ миналата през топлата витрина на столичен супермаркет, за да си вземе нещо готово за вечеря. Грабнала две големи парчета прясно изпечена наденица и прибирайки се вкъщи загризала едното парче. Журналистката така и не успяла да се зарадва на сития си стомах, тъй като секунди след това се подула цялата, лимфните й възли набъбнали, а гърлото й толкова се издуло, че едва си поемала въздух. Езикът й набъбнал като пълнена чушка.
Докато се успокои възпалението Алебна умувала дали да не пробие трахеята си с химикал, но до там не се стигнало. Докато се борела за всяка глътка въздух водещата прочела опаковката на наденицата и открила, че реакцията й се е получила от глутамата, който се ползва за засилване на вкуса на месото. 

„Добре че ми мина от само себе си, защото от 112 не ми вдигнаха 10 минути“, бясна е Вулева. Тя умува дали да не съди супермаркета, заради преживения ужас, но на първо време съветва хората да не си купуват нищо от топлата им витрина, пише  "Таблоид".