Хайде сега, Делян Добрев ще е виновен за комунистическото престъпление АЕЦ Белене. Комунизмът свърза Белене с две от най-големите си престъпления - концлагера Белене и грабежа АЕЦ Белене. Същият главен прокурор поиска да се върне давността за комунистическите престъпления и КС с 11 на 1 гласа, спазвайки сигурно буквата, но не и духа на Конституцията и законите, прие тази постановка. Това написа във "Фейсбук" евродепутатът Андрей Ковачев по повод искането на главния прокурор Сотир Цацаров на имунитета на народния представител Делян Добрев.
Справедливост? Кога ще има дело срещу подбудителите за АЕЦ Белене - Първанов, Станишев и цялото му правителство, Сакскобургготски? Те лично би трябвало за стотици години да са в затвора, ако има справедливост, не само шефът на НЕК, подписал протокола за поръчката на реакторите през 2008 година.

Как ще е поръчал два атомни реактора без знанието на правителството? Дали прокуратурата ще има желание да разследва истината за АЕЦ Белене? Две седмици преди изборите, тази новина от прокуратурата не е убедителна и безпристрастна за мен. Помним и пресконференциите на прокуратурата около Костинброд! Костинброд 2? Хора, бдете и помнете, да не позволяваме да ни правят на луди! БСП и ДПС искат пак да управляват заедно! Ще им позволим ли?