Братовчедът на Николай Далакманов – Стойчо Мирчев, по прякор Барона, стои зад кървавата свада в петък вечерта в ж. к. „Славейков”, пише Флагман.бг. 32-годишният крими герой се е скарал за жена с две години по-възрастния Димитър  Аврамов.
Скадалът бързо ескалирал и двамата си разменили удари на площадката на 16-я ет. в бл. 51 на ж.к. „Славейков”

Барона изведнъж извадил нож и започнал да реже гърлото на опонента си. Кръвта започнала да шурти отвсякъде. Мирчев зарязал Димитър в локва кръв и избягал. За негово щастие, съседи чули разправията и веднага извикали „Бърза помощ”.

Димитър е приет в спешното в много тежко състояние, буквално на косъм от смъртта, разкриха от пресцентъра на УМБАЛ-Бургас. Той е постъпил с прерязано гърло и трахея, отвсякъде е шуртяла кръв. Екип от специалисти, начело с д-р Даниел Петков, е шил раната в продължение на 3 часа. Пострадалият е престоял 3 дни в реанимация.

Остава загадка защо Барона се разхожда на свобода. Той е добре известен на органите на реда, разследван е за наркоразпространение и грабежи. В края на миналата година Мирчев е арестуван като тартор на банда за кражби на лотарийни билети.