Вярвайте повече на службите. Те правят всичко в наш интерес. Цяла нощ ги гонят по горите бежанците. Ние спазваме законите и всичко. Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.
"По-сурови сме на границата и то успешно. Имаме под 5 хиляди мигранти. Казал съм колкото може да се връщат, да се връщат", заяви Борисов.

"Разликата между останалите и госпожа Цачева, е че тя е перфектен юрист и познава законите. Тя е достатъчно еманципирана. Води си предизборната кампания сама, аз никъде не участвам. Бях на отриването, ще бъда и на закриването. Тя си се еманципира. Радев от кой се еманципира? Ще стане Орешарски две, ако искате, ваша работа. Мога да поема удара и да загубя избори, но ще остана прав, а не наведен и това никой не може да ми го вземе", отсече Борисов.

За финал Ани Цолова държеше да подчертае, че никой не диктува на нея и на колегата й въпроси през слушалката. "Това е много обидно", заяви тя, по повод думите на премиера, че ги карат да му задават един и същи въпрос за двете каки.

"Питате ме три пъти само по един и същи въпрос. Извинявам се, ако съм ви обидил", заяви премиерът.

"Би било обидно и за двете страни, ако някой ни диктува въпросите към вас", намеси се Николаев.

"Няма тема, която да ме притеснява. Няма нещо, което да съм направил със съзнанието, че е грешно", призна си Борисов.

"Затова ще понесете и нашите въпроси", пък отсече остро Цолова.

"Понасям ги с удоволствие", усмихнато завърши премиерът.