Луната е все още в знак Лъв и образува тригон с Уран. Това ще ви помогне да вземете нестандартни решения и да се справите по-лесно с проблемите. Желателно е обаче да си изпълните ангажиментите до 15:22 часа, защото тогава Луната вече ще е без курс. Добре е след това да си почиват. ​„Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.
„24-ят лунен ден е един от най-силните в месеца. Това е ден на мъжката енергия, в който особено е силен сексуалният потенциал в човека. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие.

Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствена реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията, да видите нишката, която тръгва от предците към вас“, съветва астрологът.

„Време е за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е този ден да се проведе в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Не трябва да се гладува. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино. Препоръчват се заниманията със секс“, добавя Ивелина Пенчева.