Родители разбраха, че нещо не е наред с дъщеря им, след като детето започнало да отказва да ходи на църква. Скоро след това те намерили обезпокоителните рисунки и разбрали, че момичето е изнасилено, пише mkd-news.com.
Свещеникът Хао Силва (54-години) от Бразилия е задържан миналата седмица заради съмнение, че сексуално злоупотребил с петгодишното момиченце.

Няколко месеца по-рано момичето изведнъж започнало да отказва да ходи на църква и на уроци по английски, които попът преподавал безплатно в църквата. Колкото повече родителите настоявали, имайки предвид, че Бразилия е много религиозна страна и немислимо да не се ходи на църква, толкова повече момичето изпадало в лошо психическо състояние. Разтревожената майка я завела при психолог, който заподозрял, че момичето е изнасилено и посъветвал майката да намери някакъв знак за това.

Когато претърсила стаята на детето, открила плашещи рисунки. Момичето рисували тъжно момиче да лежи докато над него бил нависнал голям чоерк. Тогава родителите свързали паническите атаки на детето със свещеника и съобщили в полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ