Тази зима ще е топла и ведра за актрисата Катерина Евро и семейството й. Звездата от „Оркестър без име” най-накрая се вреди с работа в телевизията и може спокойно да си отдъхне. След почти 3-годишна творческа пауза актрисата има свое шоу в bTV, където отдавна работи сина й Александър Кадиев, пише hotarena.net
Актрисата обаче не може да се каже, че е живяла като царица на гърба на сина си. Като всяка майка и тя се опитвала да го щади и да не му донася за всеки свои харч. Често предпочитала да се лиши  от едно и друго, за да не се налага да взема  от любимото си дете. Не, че Кадиев изобщо някога й е  отказвал нещо. Тя обаче се чувствала длъжна да работи и да се издържа, а да не бъде безполезна старица.

Пред Евро обаче има и друг проблем - заради неразбории с документацията си, тя може да не доживее времето, в което да харчи първата си пенсия. Всъщност заради своята неангажираност да следи за осигуровки и такси, актрисата няма почти никакви шансове да получи каквато и да е сума за прослуженото си време.

Точно синът й бил и нейното най-силно рамо, когато Катето трябвало да се реши за новата си работа. Актрисата се колебаела дали да приеме предложението да води развлекателното шоу, но накрая се осмелила. Така поне отпаднала като финансов ангажимент на сина си Сашо, с когото дори живеели заедно в последната година, за да си поделят разходите.

„Това я накара да скочи презглава в проекта. Дори не пита за парите. Беше готова да прави каквото и да е, но да не бъде повече зависима”, обясняват близки до актрисата.