Снимка на младеж, объркал метрото с топлото си легло, предизвика бурни дискусии в социалната мрежа. На споделения във Фейсбук тази сутрин кадър се вижда млад мъж, който блажено се е изтегнал на седалките на една от мотрисите на столичното метро и нищо не е в състояние да наруши спокойния му сън. Дори и служителите на Центъра за градска мобилност, направили опит да го събудят.
„Сигурно е била тежка нощ. Дори контролата не можа да го събуди, а тоя до него вика "няма смисъл"”, пише авторът на фотографията, предизвикала вълна от коментари в мрежата. Той уточнява, че е попаднал на спящия пътник на метростанция „Вардар” и го оставил в същото положение на станция „Интер Експо център”.  
 
Според някои момчето просто се прави на заспало, за да се измъкне от напористите контрольори, които плъзнаха навсякъде след като билетчето скочи на 1.60 лева. Други пък се възмущават, че вместо да му правят снимки, е било добре някой да направи опит да го събуди, за да се наспи на спокойствие вкъщи.  От следващ коментар става ясно, че мнозина са правили опити да пробудят спящия левент, но всички завършили с неуспех. 
 
„Този явно ще се повози днес”, посочва с усмивка гражданин.  
 
Друг потребител на фейсбук бърза да сподели снимка на спящото момче, направена от друг ъгъл.


 
Покрай множеството коментари сякаш става ясно и кой е младежът, предизвикал такава бурна дискусия в мрежата. Младо момче не скрива възмущението си от забавата, която са си организирали на гърба на спящия.



 „Ее филмари смешни друга работа нямате ли си, че чак снимки ше качвате”, пише той, а малко по-късно признава, че предишната вечер се е напил като казак.