Бебетата са чудесни, но в повечето случай, те не предоставят възможността за непробуден сън през нощта. Осъзнавайки това, педиатъра д-р Харви Карп заедно с швейцарския дизайнер Ив Бехар от фирмата Fuseproject и екип от Media Lab на Масачузетския технологичен институт търсят решение. Пет години по-късно, резултата на общите усилия е автоматизираното бебешко креватче Snoo, съобщава „Монитор”.
През нощта, Snoo люлее бебето и възпроизвежда успокояващ, подобен на този в утробата бял шум. Когато вградените микрофони доловят бебешки плач, леглото започва да люлее бебето и увеличава белия шум, като продължава така, докато плачат спре и започне отново нежно да се поклаща. Родителите, които желаят да наблюдават или ръчно да контролират креватчето, може да правят това с помощта на приложение за смартфон, посредством Wi-Fi връзка.
 
Като опция се предлага специална пелена от органичен памук, която може бързо да бъде увита около бебето и прикрепена към креватчето с помощта на копчета, за да държи бебето легнало по гръб. Креватчето има и LED лампи, силата на които се контролира от сензор за околната светлина.
 
Ако сте заинтересувани от не автоматизирана бебешка люлка, Fisher Price отдавна предлага своята моторизирана Cradle 'n Swing.