Мъжете и жените често имат различни разбирания по отношение на срещите, връзките и секса. Всъщност, изглежда по доста въпроси имаме съществени разлики. Чудили ли сте се понякога как да разберете какво точно искат мъжете от вас, но няма как да влезете в главата им и да проверите? Ние ще ви помогнем да надникнете! 
Мъжете ненавиждат правилата за срещи на жените. „Не правя секс на първа среща!“, „Не се целувам на първа среща!“, „Ако не ми се обади до третия ден, значи не ме харесва!“. За тях това са абсолютни глупости! 

При мъжете нещата стоят много по-буквално, отколкото жените си мислят. Прекарвате целия си живот в стремежи да разгадаете посланията на силния пол, но усилията ви често са напразни. Мъжете ценят спонтанността и искреността на първа среща. Ако спрете да мислите за правилата си ще се отпуснете и ще прекарате незабравима среща, която е сигурно, че ще се повтори! 

Но и със спонтанността трябва да се внимава! Ако искате мъжът да ви приеме насериозно е добре да се въздържате от секс на първа среща! Щом търсите сериозна връзка и искате да намерите подходящия човек за себе си, това не е начинът да го направите. 

За да го спечелите е добре първо да се сприятелите. Мъжете оценяват много високо дамите, които са отворени към интересите и заниманията на партньорите си. Мислете си какво обикновено правите с любимите си приятели и се опитайте да го пресъздадете на срещите си. Забавлявайте се! 

Мъжете намират за много привлекателно ако вие ги въвличате в ежедневните си занимания и особено ако ги запознаете с приятелите си. Хобитата, интересите ви, местата, където обичате да хапвате – ако го включвате в тези занимания, той ще се почувства комфортно в компанията ви и това може да заздрави отношенията ви. 

На първа среща бъдете особено внимателни как се държите със сервитьора или портиера. Мъжете са особено чувствителни на тема гордост и ако вие демонстративно накърнявате нечие мъжко честолюбие пред него, рискувате първата ви среща да се превърне в последна! 

Смейте се, забавлявайте се, дори и малките закачливи игрички, като гъделичкането и гоненето, са привлекателни за мъжете. Никой мъж не може да устои на игрива жена, която като газелка тича пред него, смеейки се. 

Не го обвинявайте непрекъснато за всичко! Това е, може би, най-омразното нещо за мъжете. Ако постоянно правите това те стават отбранителни, способни са да повишават тон, оправдават се и в крайна сметка развалят отношенията ви. Вместо това бъдете учтиви и внимателни. Използвайте женската си хитрост, за да го накарате да разбере какво ви притеснява. 

Предпазвайте се от прекалено емоционални излияния през първите няколко срещи. Ако прекалено много разголвате себе си пред него, това може да накара червената лампичка да светне и той да избяга от вас. Не прекалявайте! Бъдете умерени и намалете темпото. 
Мъжете обичат преследването. В природата им е – мъжкарят ухажва женската, преследва я, прави всичко възможно да я впечатли. Не го лишавайте от това удоволствие! Така ще усилите желанието му да ви има! 

Изслушвайте го! За мъжете е много важно да бъдат разбрани. Да му обръщате внимание е от особено значение за егото му. Питайте го за чувствата му. Дори да не ви сподели подробно, както би го сторила най-добрата ви приятелка, той ще знае, че може да разчита на вас! 

Направете срещата си по-интимна, като го поканите вкъщи, сготвите вечеря, след това гледате филм. Мъжете понякога обичат домашния уют повече от това да отидат в шумен ресторант и да похарчат цяло състояние за хубава вечеря, за да ви впечатлят. Простичките жестове понякога са най-силното оръжие. 

Накарайте го да се чувства желан. Няма по-убиващо нещо за мъжа от безразличието на жената до него. 

В този дух – не бъдете мълчаливи по време на секс! Дайте глас на чувствата и усещанията си. Покажете му колко ви е приятно да сте с него. 

И накрая – забравете всичките си притеснения за външния си вид! Щом той е привлечен от вас, бъдете сигурни, че няма да забележи малките недостатъци, за които само вие си знаете. Особено по време на секс, последното нещо, за което мъжът си мисли е дали имате несъвършенства. 

Увереността ще ви придаде още по-атрактивен вид в очите на един мъж!

Източник: Струма бг