Американският политолог и журналист Брент Будовски е предлагал на шефа на предизборния щаб на Хилари Клинтън Джон Подеста да убие опонента и за Белия дом Доналд Тръмп. Това се посочва в писмо, публикувано от сайта Уикилийкс, съобщава tvzvezda.ru.
Новата порция компромати срещу Демократите бе публикувана от портала Уикилийкс на 22 октомври. В мрежата бе разпространена 15-ата част от поверителните писма на председателя на предизборния щаб на Хилари Клинтън  Джон Подеста.

„Най-доброто решение би било да се убие Доналд заради силната му мъжка дружба с Путин и да не се разчита силно на руския президент по въпроса със Сирия”, пише Будовски на шефа на предизборния щаб на Хилари Клинтън. В писмата си журналистът също така отбелязва, че „Путин не би се съгласил на смяна на Асад и ще продължи да бомбардира хората, които подкрепяме”. Под „ние” Будовски има предвид САЩ.

Припомняме, че САЩ и Европейският съюз обвиняват Русия, че атакува мирното население на Сирия. На свой ред Москва отрича и отбелязва, че Западът не е в състояние да повлияе на умерената опозиция в страната и да я отдели от бандитите.