Интуицията е чувството, на което по-често дамите се доверяват. Онова усещане, което не спира да ни човърка отвътре, желанието да вземем най-правилното решение или предчувствието, че нещо ще се случи.
Всеки разчита на интуицията си малко или много, но представителите на три зодиакални знака притежават най-силната интуиция. Ето кои са:

Риби
Представителите на зодия Риби са едни от най-големите мечтатели в зодиака. За тях духовното е много важно. Стремят се да бъдат в постоянен вътрешен мир, за да могат да систематизират добре мислите си, да си начертаят планове, които ще им помогнат да реализират мечтите си.
Винаги се ръководят от инстинктите си. Често се оказват подготвени и за сложните ситуации. Затова не се опитвайте да мамите Рибите, те лесно могат да разпознаят, когато някой е некоректен към тях, защото силната им интуиция рядко ги подвежда.

Скорпион
Скорпионите са много проницателни и големи манипулатори. Имат способността да „четат“ чуждите мисли. Имат изключително силна интуиция, преживяват дълбоко всяко събитие и поради това са способни да усетят какво следва.
Родените под знака на Скорпиона усещат чуждите вибрации. Не се страхуват от опасностите, търсят постоянно тръпката, особено в любовта и в повечето случаи се водят от силната си интуиция. Дали е лесно да измамиш Скорпион? Опитайте, но едва ли ще успеете.

Стрелец
Стрелците са едни от тези, които имат силна интуиция, но рядко полагат усилия да я развият и използват. За тях е важно да намерят вътрешния баланс, след което могат да поработят и над своите интуитивни усещания, които биха могли да им помогнат в трудни моменти.

Стрелците са добри анализатори и не пропускат фактите. Точно когато се нуждаят от своето аналитично мислене, биха могли да се доверят и на силната си интуиция.

Източник: az-jenata.bg