За пореден път градският транспорт в Пловдив и по специално линия 99 показва неуважение към пътниците, жалва се възмутена гражданинка. По думите й с указателна табела, залепена на задната врата на возилото, кондукторът на автобуса нарежда на пътниците какво да правят, пише TrafficNews.bg.
"За пореден път градският транспорт в Пловдив и по специално линия 99 показва неуважение към пътниците с такива изказвания .... не стига, че са крайно груби и арогантни и шофьорите и кондукторите ами и такива табели .....", възмущава се жената, която е направила и снимката на въпросната бележката, с която кондукторът на автобуса се разпорежда на гражданите, имали неблагоразумието да се качат в рейса. 

"ВНИМАНИЕ! НЕ СЛИЗАЙТЕ ОТ ТУК, НЕ ВИ ВИЖДАМ. МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАТИСНАТИ. СЛЕЗТЕ ОТ СРЕДНА ВРАТА. (най-вече се отнася за тромавите граждани).

Правописът и пунктуацията изобщо нямат нужда от коментар, а пък съдържанието е умопомрачително. Особено в частта за тромавите граждани. Автобусите неслучайно са конструирани с 3 врати, за да може пътниците по-лесно да се качват и да слизат. Но пък какво означава някаква си инженерна мисъл пред властта, вменена на кондуктора.

"Редовно пътувам по тази линия и съм се нагледала на възмутителни ситуации. Веднъж искаха да ме свалят от рейса, защото 20 стотинки от парите за билета ги дадох в жълти стотинки. Най- потърпевши са възрастните хора, защото те са най- беззащитни. Това, че кондукторите говорят на "ти" е най- малкия проблем" коментира жената. 

"Винаги трябва да имаш точни пари иначе недоволстват. Епитетите които съм чувала даже не искам да ги казвам. Трябва да се засрамят пред по възрастните хора и да ги уважават, а не да ги унижават. И като цяло много рядко между тях има хора ... жалко ,че се превръщаме в такъв народ ... изгубил всякаква човечност и ценностна система....", тъжно заключава пловдивчанката.