Чаровната Рая разбуни духовете с напускането на серияла, но е успяла да откри ново поприще. Михаела Павлова , която влезе в образа на Рая от "София ден и нощ", се сбогува в мечтите си да бъде актриса и отново застана пред обектива в ролята на модел на дрехи.
Червенокоската е професионална танцьорка и треньор в денс школа и за нищо на света няма да загърби това свое занимание, но след участеито й в риалити сериала е била затрупана с предложения за най‐различни ангажименти извън сферата на танците, пише "За жената".



Михаела засега е приела и реализирала едно от тях и преди дни изгря в ролята си на фотомодел. Тя не се занимава професионално с подобен тип фотосесии, но демонстрира завидни умения и неоспорима красота.

Екранната Рая напомни за себе си с поредица от кадри, на които позира с актуалните предложения за сезон есен‐зима на родна марка, която е успяла да я склони да стане нейно лице.



В денс студиото Михаела обучава малки момиченца и твърди, че това е едно от най-хубавите неща, които е правила напоследък.