Шокиращ момент е заснет с камера в Китай. На клипа мъж пребива съпругата си и нейния любовник, след като ги среща на улицата. Разгневеният съпруг започва да дърпа жена си за дрехите, докато рита яростно съперника си.
а видеото се вижда още как мъжът се обажда на своята тъща и се оплаква от поведението на съпругата си. Рогоносецът спипал невярната си половинка на открит пазар, където той работил.
 
Двеминутното видео е широко споделяно в китайските медии, включително и от новинарския портал QQ.com.
 

 
В началото на клипа мъжът, за който се предполага, че е любовника на жената, седи до бутка. До него се вижда локва от кръв. Вижда се, че той е ранен и затова си е отпуснал главата на ръцете си. Ядосаният съпруг се втурва към него и го рита. Съпругата пък крещи и се опитва да го спре.
 
Виждайки, че съпругата му защитава друг мъж, рогоносецът я хваща за тениската. Тя се опитва да се освободи, но безуспешно.
 
Чува се как съпругът крещи: „Никога не съм те бил така до сега”. След това той изритва от ръката айфона на любовника на жена си и му изкрещява: „Ти не заслужаваш да имат айфон”..
 
Впоследствие става ясно, че жената е излъгала мъжа си, че отива да купи закуска, а вместо това се е срещнала със своя любовник.

Източник: Дейли Мейл