Добилата популярност от чата с Валери Божинов като „Малко коте“ студентка по арабистика попари последователите си в социалната мрежа. Ива Стаменова пусна кадър, на който, меко казано изглежда ужасяващо.
От визията на предишната тръпка на Божинов няма и следа, пише HotArena. 20-годишното момиче е заприличало на мумия след серия пластични корекции по лицето. Устните й са напомпани здраво, а скулите грозно подчертани. Плоската пазва на девойката също е поела известно количество силикон.



Дали това не е прищявка на заможен мъж до Ива, който плаща за операциите й  може да се гадае. Но със сигурност в живота й има човек с пари, който я глези ако се съди по скъпата гривна на Cartier за 15 бона, която те съзнателно демонстрира на снимката.

Преди време Малкото коте се похвали с връзка с волейболния национал Чоно Пенчев, който е брат на опитния посрещач Николай Пенчев.

Благоевградчанката с онлайн име Nansidrew винаги е имала самочувствие, че изглежда добре. Дори бе споделила, че  ако реши, може да отмъкне Валери Божинов от актуалното му гадже, сръбкинята Биляна.