Учителка от католическо училище се сдоби с над 200 секс обвинения, защото е спала с ученички и е снимала половите актове. Ранди Зуренко от Майлстром в щата Пенсилвания бе арестувана в четвъртък. Според полицията, 33-годишната жена сексуално е експлоатирала стотици най-малко две момичета в гимназия „Владика Макдевит” в Харисбърг между 2013 и 2016 година.
Жената първо се е възползвала от едно от момичетата в парк през 2013 година, казаха от прокуратурата на окръг Дафин. Тя е масажирала момичето и му разкопчала сутиена, също така го е напивала с алкохол десетки пъти, смятат в полицията.
 
Момичето, което вече е завършило гимназията, е било непълнолетно по време на актовете. Зуренко е злоупотребявала с второто момиче от октомври 2015 година до сега. Тя го е снимала полуголо и как двете правили секс.
 
Учителката също пращала на ученичката свои голи селфита. Двете са правили секс редица пъти на различни места, включително дома на Зуренко. Последната им секс среща е била по-миналия петък.
 
В хода на разпита си след ареста, Зуренко е признала, че е давала много пъти алкохол на момичетата, и че е правила секс с тях.