Бившият член на печално известната в Бургас Банда на Рижите Михаил Шивачев, по прякор Мишо Църа, се призна за виновен за притежание на наркотици. 34-годишният криминално проявен бургазлия отнесе година и половина затвор след споразумение с прокуратурата.
Църа е арестуван в условията на опасен рецидив с два пакета пико и метадон на 15 юни т. г. до бл. 70 в ж.к. „Лазур”. Само няколко часа по-рано Шивачев отново е хванат в крачка, този път да шофира без книжка бургаски „Опел Астра”. Той пътувал заедно с още двама свои авери с дебели криминални досиета, но след щателно претърсване полицаите не успели да открият наркотици, съобщава "Флагман". 

През май Мишо Църа отново се озовава в ареста. Този път Шивачев е сгащен заедно с наркоготвача Стоян Тенката и садиста Живко Стоянов, който преди дни разпори по брутален начин котка в ж.к. „Лазур”. Тогава ченгетата не открили наркотици в бившия член на „Бандата на Рижите” и той се прибрал по живо по здраво в дома си в ж.к. „Меден Рудник”. 

В края на миналата година Църа успява да обере апартамента на баровец в луксозен бургаски хотел. Той получава обвинението за кражбата веднага след ареста за дрога в ж.к. „Лазур”.

Мишо Църа гравитира известно време около „Бандата на Рижите”. Той е един яките младежи, които обиждат и заплашват ченгетата след убийството на тартора им Калоян Стоянчов – Голяма Рижа в ж. к. „Меден рудник”. Бандата бързо се разпада след смъртта на лидера си на 20 септември 2009 г. Близо 10 години след това обаче нейните членове продължават да попадат в криминалната хроника.