1. Периодът му за възстановяване е по-дълъг от този на професионалните атлети.

Ако му се налага да изгълта няколко аналгина и да намаже мускулите си с обезболяващо средство, явно секс сесиите ви са доста интензивни.

2. Имал е няколко оргазма в рамките на кратко време.

Ето това вече е истински впечатляващо? Знаеш ли колко време отнема на мъжете, за да се възстановят само след едно свършване? Това е все едно пенисът му да е избягал един маратон и след като е финиширал да си каже „Хей, мога да тичам още толкова. Хайде, правя го“

3. Той заспива веднага след това.

Вярваш или не, това е комплимент. Той е толкова изтощен и щастлив, защото сте правили толкова много секс, че той само иска да релаксира.

4. Той е готов да мине през бури и урагани, за да стигне до дома ти.

Няма природна стихия, способна да спре сексуалния звяр в него да те разкъса (в добрия смисъл). Забележка: не се брои за геройство, ако той кара джип 4 X 4 и снегът е по-малко от една педя.

5. Правите секс осем (8!) часа нонстоп.

Знаеш как хората казват, че сексът е като пицата – винаги е добър, както пицата е винаги добра. Но не се сещаме за човек, който да е успявал да яде пица 8 часа поред и още да смята, че е добра. Виж, сексът с теб е друго нещо според него. Не добър, а отличен!

6. Той ти казва: „С теб съм правил най-добрия секс в живота си“.

Това е изказване, на което трябва да имаш доверие. Човекът ти го казва в лицето.

7. След секс, на лицето му се появява гигантска, глуповата усмивка.

Няма как да имитира подобна физиономия. Това е ухилената усмивка на човек, който е правил жесток секс!

8. Когато гледате любим негов филм, той никога няма да те спре да го опипваш и целуваш, защото „чакай малко, сега идва най-хубавата част“.

Който и да е филм може да почака, сега е време за секс. Хубаво, това може да са мислите на повечето мъже, но особено ако сте в дълга връзка, нещата отдавна не стоят така. Но в случай, че той никога, при никакви обстоятелства, не парира твоите домогвания, това вече значи много.

9. Никога не претупва предиграта.

Той се наслаждава на всяка секунда преди същинския секс. Както и на всяка част от тялото ти, за което не спира да повтаря колко обожава.

10. Ти си причината той да обнови сексуалния си живот.

Ти си го научила на нови пози, които са толкова амбициозни, че му се налага да се разтяга, преди да започнете практикуването им. А нищо чудно да си му показала някои и друг нетипичен секс фетиш. Накратко, създала си секс чудовище, жадно за плячка!

11. Той е бил девствен допреди 5 минути.

Това те превръща буквално в най-великата (единствена) секс партньорка, с която някога е бил.

Източник: cosmopolitan.bg