Писателката Калина Паскалева разкрива за първи път една дълбоко пазена лична история – за смъртта на баща си и в какви отношения е с предишното му семейство. „Минаха десет години от смъртта на татко, но много ми липсва и го сънувам все по-често. Дори ми се е искало да му се обадя, да му споделя неща, които ми се случват...Той изпитваше голяма любов към майка и мен. Боготвореше ни“, разказва тя пред списание Love style.
„Шест месеца преди да си отиде от този свят, той е знаел, че е болен от рак на простата, но го е криел. Не е искал да се притесняваме“, със сълзи на очи разказва Калина.

Тя не поддържа никакви отношения с предишното му семейство и не познава първата му жена. Има сестра, която е виждала един-единствен път. Тя се появила след погребението, когато се разделяли имотите. Дошла, за да си поиска пари. Дори не се запознала с Калина.

Затова и когато питат Калина дали има брат или сестра, винаги казва, че няма. Но въпреки това, тя не таи омраза към сестра си.

„Говорила съм с близки роднини и те са ми казвали, че първата жена на баща ми трудно е приела факта, че той има друго семейство, което много обича. Но тук ще кажа, че не майка ми е причината за техния развод. Носят се слухове, че бившата му съпруга след като не е успяла да се примири, е правила магии, включително и за смърт. Аз самата не вярвам в магии, но винаги имам едно наум“, споделя още Паскалева.