Да, господин Питела, именно защото много хора пораснаха и осъзнаха, че не на шега практикуващите социализъм политици у нас изпразниха идеята на социалдемокрацията, затова се отрекоха от членството си в БКП и прегърнаха друга политическа идея. Както сам казвате “социалдемокрацията говори високо за солидарност, равенство и социална справедливост”. Това написа във "Фейсбук" политическият експерт и пиар Елка Баръмова.
И именно това чуваха хората, когато бяха млади и вярваха, но по-късно осъзнаха, че прокламираната солидарност е само лозунг, едни са “по-равни от другите”, а социалната справедливост се изразяваше в това един цял народ да работи за благото на комунистическия елит.

Продължавайте да “говорите високо”, но докато социалистите само говорят, “догматичната десница” в България в лицето на ГЕРБ действа. Увеличава пенсиите, увеличава заплатите на учителите, гради и обновява родината си, прави реформи, плаща 1,2 млрд от данъците на усърдно работещите за хляба си българи на чужди социалисти заради нашите родни социалисти и пак успява да изпълнява Маастрихските критерии, като дисциплиниран член на Европейското семейство.

Успех в говоренето! Ама никак не пречите на ГЕРБ да работи в интерес на гражданите!